Regnbue Fluorit Kugle

299,00 kr.
Størrelse
Slet
Tilføj til ønskeliste

Regnbue Fluorit Kugle – En Harmonisk Krystal med Fortryllende Energier

Oplev den fascinerende skønhed og kraftfulde energi fra vores Regnbue Fluorit Kugle. Denne krystal er kendt for sine strålende farver, som spænder fra grønne og lilla til blå nuancer, der alle smelter sammen i en hypnotisk kugle. Hver kugle er unik og tilbyder en visuel oplevelse, som ingen anden.

Regnbue Fluorit er mere end bare en smuk sten; den er en kraftfuld healer med evnen til at styrke mental klarhed og koncentration. Denne krystal fungerer som en beskyttende barriere mod negativ energi og fremmer en følelse af ro og harmoni. Specielt velegnet til spirituelle praksisser, hjælper den med at styrke intuitionen og forbedre den åndelige forståelse.

 

Chakra: Hals & Det Tredje Øje
Stjernetegn: Fisk & Stenbuk

 
Når du køber dette produkt, får du den specefikke krystal/mineral du har valgt, og der kan ses på billedet!

Hver krystal/sten er et enestående naturprodukt, hvilket betyder at variationer i både størrelse og udseende kan opstå. Vi sørger omhyggeligt for at vælge hver enkelt stykke med omhu, og vi forsikrer dig om, at alle vores krystaller/sten er af finest mulig kvalitet. Mindre skrammer og ufuldkommenheder kan dog være til stede, som vidnesbyrd om deres naturlige oprindelse.